Leermeester in de horeca
In deze training word je meegenomen in de facetten van werving van een stagiaire/ leerling tot het geven van een instructie, het houden van een goed ontwikkelgesprek en uiteindelijk het beoordelen van de stagiaire of leerling.
Programma
De training is gestart en ontwikkeld via FoodLab Limburg en wordt nu uitgevoerd door Gilde Opleidingen. De training bestaat uit drie dagen waarin theorie behandeld wordt en waar je door het persoonlijk contact ook leert van elkaar.
Tijdens en na de training werk je een portfolio uit naar aanleiding van diverse opdrachten. Voor het praktische deel worden twee filmpjes gemaakt en ingeleverd waarin je laat zien dat je een ontwikkelgesprek kunt voeren met je stagiaire of leerling en een filmpje van een vaktechnische instructie voor de stagiaire/ leerling.
Het portfolio lever je drie weken na de laatste trainingsdag in voor beoordeling.
Er is bij deze training geen theorie examen en je hoeft geen lesmateriaal aan te schaffen.
Erkende opleiding
Als je stagiaires of leerlingen wilt begeleiden moet je in de horeca leermeester zijn en dit kunnen aantonen. Als je leermeester bent wordt dit geregistreerd bij de SBB en ben je als leerbedrijf te vinden voor Mbo-studenten.
Wat? Training praktijdopleider (Leermeester) in de horeca
Wanneer? Zie de data hieronder vermeld (De training vindt plaats op dinsdagen)
Tijd? 09.30 – 15.30 uur
Waar? De drie trainingsdagen vinden plaats op een nader te bepalen locatie in Midden-Limburg. Om de kosten laag te houden vindt deze training vaak in een schoolgebrouw van Gilde Opleidingen plaats.
Prijs? Deze training kost € 450,- exclusief btw, niet leden betalen € 500,- exclusief btw (lunch en drankjes zijn NIET inbegrepen)
Vragen?
Neem contact op met trainer Andre Duijghuisen via a.duijghuisen@rocgilde.nl.
De cursusdata zijn:
- 11 maart 2025, 18 maart 2025 en 25 maart 2025
Beknopte informatie
Locatie | Nader te bepalen |
Datum | 11-03-2025 |
Tijd van | 09:30 uur |
Tijd tot | 15:30 uur |
Kosten leden | € 450,00 p. persoon |
Kosten niet leden | € 500,00 p. persoon |