Trainingen
/ Trainingen
Categorieën
Locaties
Taal
10 resultaten
Cursus Sociale Hygiëne
Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.
6 locaties
Meerdere data
3-daagse opleiding Leermeester
Een driedaagse training voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen.
2 locaties
Meerdere data
2-daagse training Professioneel leidinggeven
Een tweedaagse training voor beginnend leiderschap. In deze training wordt de basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan.
De Horeca Academie
Meerdere data
Bhv-training
Als werkgever ben je verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Op grond hiervan moet je één of meer medewerkers aanwijzen als bedrijfshulpverlener.
9 locaties
Meerdere data
HACCP cursus
In de 1-daagse HACCP cursus behandelen we alle regels in de Hygiënecode op een praktijkgerichte manier. Na het volgen van de cursus voldoe je aan de eisen die in de Warenwet worden gesteld en beschik je over alle kennis die je nodig hebt om voedsel veilig te bereiden.
In t Brookx
25-03-2025
Cursus Allergenen
Leer alles over de 14 wettelijk verplichte Allergenen, wat het verschil is tussen een voedselallergie en een voedselintolerantie, hoe je allergeneninformatie kunt verzamelen en registreren en hoe je op een goede manier allergeneninformatie kunt communiceren.
nader te bepalen Noord-Limburg
23-06-2025
Dealing with undesirable behaviour and aggression
Unfortunately, in the hospitality industry you may encounter resistance and aggressive behaviour from guests. For example, guests who make demands, or guests who do not follow instructions from your staff.
Westcord Hotel Jakarta
Meerdere data
Bhv – Basic training for Emergency Response Officer
Good working conditions for your employees are important, in order to ensure there will be no negative effects on their health, safety and welfare. The employer should therefore designate one or more employees as emergency response officers.
2 locaties
Meerdere data
Omgaan met ongewenst gedrag en agressie
Helaas kun je in de horeca te maken krijgen met weerstand en agressief gedrag van gasten. Bijvoorbeeld gasten die eisen stellen of gasten die de instructies van jouw medewerkers niet opvolgen.
13 locaties
Meerdere data
Overvalpreventie
Wil jij leren hoe je effectief kunt handelen bij een potentiële overval? In deze overvalpreventietraining krijg je concrete handvatten en leer je wat je moet doen om voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten te zorgen.
11 locaties
Meerdere data
Totaal aantal resultaten: 10