Hygiënecodeboek Nederlands
/ Hygiënecodeboek Nederlands
Welkom in de webshop van Koninklijke Horeca Nederland (KHN)! Ben je lid van KHN? Dan krijg je korting op onze producten. Dus zorg ervoor dat je bent ingelogd . Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Hygiënecodeboek Nederlands

Prijs per eenheid

€ 110,00 excl. btw
€ 119,90 incl. btw

Ledenprijs

€ 40,00 excl. btw
€ 43,60 incl. btw
Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca. Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode. Let op: brievenbuspakket De bestelling wordt als brievenbuspakket+ verzonden. Daarom dient het afleveradres een beschikbare brievenbus te hebben. Let op! Je kunt maximaal 5 boeken bestellen. Wil je meer boeken bestellen? Neem dan contact op met KHN via info@khn.nl of bel naar 0348 4894 89.
Aantal
1

Prijzen zijn inclusief handling- en verzendkosten. We doen ons best de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van de voorraad en het aantal bestellingen is de levertijd tussen de 10 en 15 werkdagen.