Trainingen
/ Trainingen
Categorieën
Locaties
Taal
19 resultaten
Cursus Sociale Hygiëne
Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.
6 locaties
Meerdere data
3-daagse opleiding Leermeester
Een driedaagse training voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen.
2 locaties
Meerdere data
Aan de slag met zieke werknemers
NH Collection Barbizon Palace
26-05-2025
Basiscursus arbeidsrecht & cao voor de horeca
DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam - NDSM Wharf
31-03-2025
Introductie AI in de horeca: beginnerscursus
2 locaties
Meerdere data
2-daagse training Professioneel leidinggeven
Een tweedaagse training voor beginnend leiderschap. In deze training wordt de basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan.
De Horeca Academie
Meerdere data
Bhv-training
Als werkgever ben je verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Op grond hiervan moet je één of meer medewerkers aanwijzen als bedrijfshulpverlener.
10 locaties
Meerdere data
Cursus klussen in de horeca – Praktijkcursus elektra
De Openbare Werkplaats
08-04-2025
Dossieropbouw & ontslag
NH Collection Barbizon Palace
14-04-2025
AI in de dagelijkse horeca-praktijk – gevorderden
Fashion Hotel Amsterdam B.V.
Meerdere data
HACCP cursus
In de 1-daagse HACCP cursus behandelen we alle regels in de Hygiënecode op een praktijkgerichte manier. Na het volgen van de cursus voldoe je aan de eisen die in de Warenwet worden gesteld en beschik je over alle kennis die je nodig hebt om voedsel veilig te bereiden.
In t Brookx
25-03-2025
Cursus Allergenen
Leer alles over de 14 wettelijk verplichte Allergenen, wat het verschil is tussen een voedselallergie en een voedselintolerantie, hoe je allergeneninformatie kunt verzamelen en registreren en hoe je op een goede manier allergeneninformatie kunt communiceren.
Hotel Venlo
23-06-2025
Dealing with undesirable behaviour and aggression
Unfortunately, in the hospitality industry you may encounter resistance and aggressive behaviour from guests. For example, guests who make demands, or guests who do not follow instructions from your staff.
2 locaties
Meerdere data
Bhv – Basic training for Emergency Response Officer
Good working conditions for your employees are important, in order to ensure there will be no negative effects on their health, safety and welfare. The employer should therefore designate one or more employees as emergency response officers.
2 locaties
Meerdere data
Managementvaardigheden voor beginnend leidinggevenden
2 locaties
Meerdere data
Managementvaardigheden ‘versterk je leiderschap’
Fashion Hotel Amsterdam B.V.
Meerdere data
AI toegespitst op HR binnen de horeca
Fashion Hotel Amsterdam B.V.
16-06-2025
Omgaan met ongewenst gedrag en agressie
Helaas kun je in de horeca te maken krijgen met weerstand en agressief gedrag van gasten. Bijvoorbeeld gasten die eisen stellen of gasten die de instructies van jouw medewerkers niet opvolgen.
23 locaties
Meerdere data
Overvalpreventie
Wil jij leren hoe je effectief kunt handelen bij een potentiële overval? In deze overvalpreventietraining krijg je concrete handvatten en leer je wat je moet doen om voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten te zorgen.
19 locaties
Meerdere data