HACCP cursus
Na het volgen van de klassikale HACCP Cursus ben in staat om een HACCP systeem op te zetten of verbeteringen aan te brengen aan het bestaande HACCP systeem. Je kent de basisvoorwaarden en de processtappen uit de Hygiënecode voor de Horeca en hoe je deze moet toepassen in jouw bedrijf. Daarnaast ben je je meer bewust van het belang van goede voedselhygiëne en voedselveiligheid.
Programma
De klassikale cursus HACCP bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 15.00 uur met aansluitend de HACCP Toets van 15.00 uur tot (uiterlijk) 16.00 uur.
Tijdens de cursus worden alle belangrijke zaken uit het Hygiënecode voor de Horeca behandeld. Cursusonderwerpen die (o.a.) aan bod komen:
- Hygiënecode HACCP en bedrijfsbeleid
- Persoonlijke hygiëne
- Inkoop en opslag
- Temperatuurbeheersing
- Bereiding van warme en koude gerechten
- Presenteren en serveren
- Reinigen en desinfecteren
- Inrichting (mobiele) bedrijfsruimten
- Kwaliteit en voedselveiligheid
- NVWA controle
HACCP Toets
De toets wordt door de trainer op locatie nagekeken en bij een voldoende resultaat ontvang je het HACCP Certificaat direct.
Kosten en betaling
- Leden KHN € 315
- Niet leden € 360
Prijzen zijn per persoon inclusief lunch en exclusief btw. Deelnemers ontvangen na afloop van de training een factuur.
Annulering
Indien een deelnemer korter dan zeven werkdagen voor de training annuleert, dan gelden de volgende regels:
- Bij annulering tot en met de dag voor aanvang van de cursus, workshop of training wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering op de dag van de cursus, workshop of training zelf wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.
Zie ook onze annuleringsvoorwaarden.
Beschikbare data
Schrijf je direct in voor de onderstaande data.