Gratis training overvalpreventie in de horeca in Amsterdam
Evenementen
/ Gratis training overvalpreventie in de horeca in Amsterdam

Gratis training overvalpreventie in de horeca in Amsterdam

Inschrijving gesloten
Regio Noord-Holland

Deze training is in samenwerking en met support van PVO Amsterdam-Amstelland tot stand gekomen.

Voor wie
De training is bedoeld voor horecaondernemers en -medewerkers. Deze training wordt ook verzorgd in het Engels, voor meer informatie zie deze pagina.

Inhoud van de training
In de horeca is er een meer dan gemiddelde kans dat je in je werk te maken krijgt met een overval. Weet jij hoe je moet reageren bij een overval? Kun jij effectief handelen met jouw eigen veiligheid en die van anderen voor ogen? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Volg dan deze korte en intensieve training.

Aan het einde van de training kun je:

  • In grote lijnen uitleggen hoe het angstsysteem werkt.
  • Jouw eigen angst herkennen en beheersen.
  • Agressief gedrag herkennen en reduceren.
  • Verbaal en non-verbaal communiceren onder druk.
  • Volgens het geldende overvalprotocol werken.
  • De belangrijkste fysieke kenmerken van een overvaller (onopvallend) opnemen.

Kosten & betaling
Als je je aanmeldt, rekenen wij ook op je komst. Bij niet tijdige afmelding of no show brengen wij € 50 (ex. btw) administratiekosten in rekening. Je kunt je tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren per e-mail afmelden bij khncursussen@khn.nl.

De training wordt gratis aangeboden voor maximaal 2 personen per bedrijf.

Gezien de grote belangstelling voor deze gratis training, is opgeven alleen mogelijk met voor- en achternaam en mailadres van de deelnemer. Een opgave zonder voor- en achternaam wordt niet geaccepteerd. Wij begrijpen dat het lastig is met inroosteren van personeel, maar wijzigen van deelnemer kan altijd. Maximaal mogen er 2 deelnemers per bedrijf deelnemen.

Korting op veiligheidsmaatregelen en -producten
Wist je dat Koninklijke Horeca Nederland haar leden ook korting aanbiedt op diverse veiligheidsmaatregelen? Kijk voor een overzicht van deze en andere voordelen op khn.nl/ledenvoordelen.

Gratis e-learning
Je kunt ook een gratis online training volgen. Daarin leer je aan de hand van filmpjes en fotosituaties hoe je het risico op een overval zoveel mogelijk kunt verkleinen en hoe je het beste kunt reageren tijdens en na een overval. Deze e-learning 'Laat je niet overvallen' duurt ongeveer 40 minuten en is af te sluiten met een examen. Haal je een voldoende? Dan ontvang je een certificaat.

Incompany trainingen zijn ook altijd mogelijk
Op eigen locatie met minimaal 12 tot 15 deelnemers, afhankelijk van de locatie. KHN hanteert speciale tarieven voor Incompany trainingen. Neem voor meer informatie contact op met amsterdam@khn.nl.

Beknopte informatie

LocatieWestcord Hotel Jakarta
AdresJavakade 766, 1019 SH Amsterdam
Datum01-07-2024
Tijd van09:00 uur
Tijd tot12:30 uur
Kosten ledenGratis
Kosten niet ledenGratis