Cursus klussen in de horeca – Praktijkcursus elektra
Evenementen
/ Cursus klussen in de horeca – Praktijkcursus elektra

Cursus klussen in de horeca – Praktijkcursus elektra

Inschrijving gesloten
Regio Noord-Holland

De Openbare Werkplaats heeft een cursus ontwikkeld speciaal voor horecaondernemers en hun medewerkers. Je leert welke klusjes je zelf kunt uitvoeren en wanneer je toch beter een vakman kunt inschakelen. Er is ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden te bespreken en te beoefenen.

Duur: 1 dagdeel van 13.00 tot 17.00 uur.
Doel: Veilig leren omgaan met wisselstroom (220V)
Doelgroep: ondernemers en medewerkers in de horeca die kleine en acute klusjes m.b.t. elektra willen uitvoeren.
Niveau: Basis

Inhoud van de cursus

  • Veilig werken met elektra
  • Uitleg (huis/café) installaties. Inbouw, opbouw, groepenkast, (aardlek)schakelaars en aansluitpunten
  • Lampen ophangen en aansluiten
  • Kleine eenvoudige storingen verhelpen
  • Machines: divers handgereedschap

De cursus is inclusief materiaal. Doe wat oudere kleren aan en eventueel een warme trui. Het is in de werkplaats maximaal 16 graden.

De cursussen zijn voor een deel vraaggestuurd. De volgorde van onderwerpen en de aandacht per onderdeel kan verschillen, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers.

Combineer deze cursus elektra met de Praktijkcursus loodgieten.

Kosten en betaling

  • Leden KHN Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer € 80
  • Niet-leden € 120

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden wordt gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.

Aanmelden, informatie en/of vragen

  • Vervolgcursussen worden helaas niet door KHN aangeboden. Heb je de basiscursus gevolgd en wil je graag een vervolgcursus? Neem dan contact op met de Openbare Werkplaats: info@openbarewerkplaats.nl.
  • Voor aanmelden voor een training in Amsterdam; zie de agenda bovenaan deze pagina. Voor meer informatie mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.
  • Heb je interesse in een van onze trainingen of wil je meer informatie of een incompanytraining? Mail naar khncursussen@khn.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Let op! Deze cursus is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directie omgeving. Als je niet binnen deze doelgroep valt, verzoeken wij je een e-mail te sturen aan khncursussen@khn.nl, wij kunnen je dan op de wachtlijst plaatsen.

Beknopte informatie

LocatieDe Openbare Werkplaats Amsterdam
AdresCruquiusweg 78, 1019 AJ Amsterdam
Datum05-02-2024
Tijd van13:00 uur
Tijd tot17:00 uur
Kosten leden€ 80,00 p. persoon
Kosten niet leden€ 120,00 p. persoon