Bhv-training (1 dag + e-learning in Amsterdam)
Evenementen
/ Bhv-training (1 dag + e-learning in Amsterdam)

Bhv-training (1 dag + e-learning in Amsterdam)

Inschrijving gesloten
Regio Noord-Holland

Deze medewerkers hebben de taak om in een situatie die de veiligheid of gezondheid in gevaar brengt, maatregelen te nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken. De bedrijfshulpverlener heeft een voorpostfunctie voor de professionele hulpverleningsdiensten zoals de politie, brandweer en ambulancedienst.

KHN Amsterdam biedt in samenwerking met BRN Brandbeveiliging een 1-daagse bhv-training aan. Deze bhv-training wordt ook in het Engels gegeven, zie voor informatie en aanmelden deze pagina.

Voor wie?
De training is bedoeld voor leden van KHN Amsterdam en hun medewerkers die hulpverleningstaken hebben bij calamiteiten en ongevallen. Op onze site kun je nagaan welke eisen worden gesteld volgens de wet.

Aan het einde van de training kun je:

  • Eerste hulp verlenen bij ongevallen.
  • Het beperken en bestrijden van brand en het voorkomen en beperken van ongevallen.
  • Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers/personen in het bedrijf of de inrichting.
  • Op adequate wijze reageren bij calamiteiten in en rond het bedrijf en assisterend optreden bij het in gang zetten van de (hulpverlening)procedures.

Programma
Ongeveer 7 werkdagen voorafgaand aan de trainingsdag ontvangen de beginnende bhv’ers een e-mail met een oproep het e-learning programma te doorlopen. Deze e-learning duurt ongeveer drie uur. Het is de bedoeling dat je deze online toets met een positief resultaat voltooit. Daarna neem je deel aan de trainingsdag. Tijdens de trainingsdag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. De e-learning is alleen voor beginnende bhv’ers, bhv-herhalers kunnen gewoon naar de training komen. Geef bij de aanmelding aan of je een beginnende bhv’er of herhaler bent.

Aanvang van de trainingsdag is 09.00 uur (inloop 8.45 uur) en duurt tot circa 16.00 uur.

Ochtend (9.00 – 12.30)
Reanimatie en AED gebruik;
Praktische EHBO: o.a. stabiele zijligging. Handelen van de bedrijfshulpverlener bij vergiftiging, verstikking, snij- en brandwonden, botbreuken.

Middag (13.00 – 16.00)

Communicatie en samenwerking tijdens incidenten, met externe hulpdiensten;
Blussen van een beginnende brand en weten met welke gevaren je rekening moet houden;
Het snel en soepel laten verlopen van een ontruiming met behulp van een ontruimingsplan;
Kennis hebben van de gevaren bij ontruiming;
Begeleiden van een ontruiming en controle van het pand op eventueel achtergebleven mensen;
15.45 – 16.00 - Eindevaluatie.

Certificaat
Deelnemers die de opleiding met goed gevolg hebben doorlopen, ontvangen (enige tijd na afloop van de training) het certificaat ‘Bedrijfshulpverlener’ digitaal. Per e-mail ontvangt de cursist instructies om het certificaat (in pdf formaat) te downloaden. Er wordt dus geen hard-copy certificaat of bhv-pasje verstrekt. Dit certificaat verschaft je als werkgever de garantie dat jouw bedrijfshulpverlener de basistaken kan uitvoeren. Het certificaat en/of diploma toont aan dat de cursist over de vereiste kennis en vaardigheden beschikt.

Kosten en betaling

  • Leden KHN Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer € 150
  • Niet-leden € 200

Prijzen zijn per persoon inclusief broodjeslunch en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Aanmelden, informatie en/of vragen

  • Voor aanmelden voor een training in Amsterdam; zie de agenda bovenaan deze pagina.
  • Voor meer informatie mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.
  • Mocht je interesse hebben in een van onze trainingen, wil je meer informatie of een incompanytraining? Mail naar khncursussen@khn.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directie omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Beknopte informatie

LocatieHotel Casa
AdresEerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam
Datum27-02-2024
Tijd van09:00 uur
Tijd tot16:00 uur
Kosten leden€ 150,00 p. persoon
Kosten niet leden€ 200,00 p. persoon