Webshop: Hygiënecode voor de horeca (2016)

Omschrijving:
Praktisch handboek voor hygiënisch en voedselveilig werken (boek)
Prijs per eenheid:
Gegevens worden geladen
Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca.

Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.

Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode.

Let op: brievenbuspakket
De bestelling wordt als brievenbuspakket+ verzonden. Daarom dient het afleveradres een beschikbare brievenbus te hebben.

Let op! Je kunt maximaal 5 boeken bestellen. Wil je meer boeken bestellen? Neem dan contact op met KHN via info@khn.nl of bel naar 0348 4894 89. 

 

 

 

 

Inloggen webshop

Let op! Ben je lid van Koninklijke Horeca Nederland? Log dan in met je account voor korting op onze producten. Zo krijg je € 70 korting op de Hygiënecode, minimaal € 50 korting op COVID zelftests en € 50 korting op een Huurprijscheck.

Ben jij nog geen lid, maar wil je meer informatie? Je kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: 0348 489 489.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.