Webshop: Hygiënecode voor ambachtelijke ijsbereiding

Omschrijving:
Praktisch handboek voor hygiënisch en voedselveilig werken; speciaal voor ambachtelijke ijsbereiders (boek)
Prijs per eenheid:
Gegevens worden geladen
Praktisch handboek voor hygiënisch en voedselveilig werken; speciaal voor ambachtelijke ijsbereiders (boek)

Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca. Speciaal voor ambachtelijke ijsbereiders.

Hoe gaat u (en uw personeel) op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode. Voor bedrijven waarin consumptie-ijs of aanverwante producten worden bereid en verkocht in de eigen salon of aan derden is er een speciale Hygiënecode samengesteld. Die beschrijft de processen die kenmerkend zijn voor uw sector. U voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de onderdelen die voor u van toepassing zijn.

Inloggen webshop

Bent u lid van KHN? Log dan in om te profiteren van KHN-korting op onze producten.